Skotin…

…í nýju fínu töskunni minni. Við eigum eftir að eiga mörg góð ár saman. Vissuð þið að þetta er í raun upprunalega LV mynstrið? En svo kom monogram mynstrið í kjölfarið þar sem það var svo auðvelt að fake:a þetta. Þetta veit ég núna eftir skemmtilega sögustund í boði starfsmanns Louis Vuitton, haha =)

Advertisements

5 thoughts on “Skotin…

  1. Looks like you had a very lovely time in London – my favourite city! 🙂 I am very jealous of your LV Speedy! I want one myself, but the Damier Azur. May I ask what size this one is?I wish you a lovely Easter!Trine Lise, Oslo

  2. Hi Trine,This is size 30, I thought 35 was a little to big. I actually had my mind on the Damier Azur but that canvas is so much more fragile and harder to take care off, plus I thought this was a more "all year round" bag, the Damier Azur is more a spring/summer bag =)Have a lovely easter you to!

Viltu segja eitthvað?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s