Takk

First things first, TAKK TAKK TAKK fyrir öll kommentin og mailin sem ég hef fengið eftir bloggið um kjólinn, þið eruð frábær! Ég kann svo ótrúlega vel að meta þetta, þið trúið því ekki. Allavega, vildi bara segja, takk! 
Ég er alveg einstaklega andlaus þessa dagana og þ.a.l. ekki mjög kreatív hér inni. Ég þoli ekki að hafa hluti í lausu lofti og ég vil vita hvað ég er að fara að gera næstu mánuði. Maður er kannski orðinn of litaður af því að hafa alltaf verið í námi þar sem annir og ár eru þaulskipulögð, ég verð að læra að stressa minna. Annars er ég glöð og ángæð með lífið 😉 

2 thoughts on “Takk

  1. Hello again! Regarding the weather in March in London it's usually quite nice in terms of degrees. A lot warmer than for example in Sweden during that time. Spring arrives much sooner in London, but of course its very risky too as it could be rainy! Also, about accommodation, I have been racking my brain and I just dont know of any budget/affordable hotels, but I do know that almost exactly on Oxford Street by Marble Arch (almost opposite Primark) is a hotel called Cumberland. I walk past it every day. Location is unbelievably great, close to everything, shopping and restaurants, and Bond Street. I also think they are 3 star, so not too expensive. Otherwise try lastminute.com. You should find some tips of where to stay and might even find a bargain! You can book through them. Good luck! Kind regards,Catharina(not sure if i mentioned my blogpost abt London and where to go, check out http://catscompilation.blogspot.com/2010/09/my-london.html)

  2. Hi Catharina, thank you so much for the info. I already saw the hotel Cumberland but we booked a hotel a while ago, a 4 star Novotel. I´m gonna read your London guide though =) Thanks!

Viltu segja eitthvað?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s